The above video goes away if you are logged in!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Damn E3 flasher Clip cable, someone please help!!!!!!

    Hello. I have received my E3 flasher bought brand new yesterday. I have a ps3 slim 2003b. I have connected the E3 cable clip but i keep getting error 10001100. Iv'e tried putting tape, putting coins, and even soft foam rolled to make it very hard (I don't have hard foam). I also tried sanding the cable clip a bit to that the little transistors wont get in the way, and that worked out.

    My problem is:

    Anytime I try to clip the E3 cable to the NOR chip, one side will clip in, but the other side wont. And when I press on the other side, the opposite side goes up. It just won't clip BOTH sides fully. Please someone help me with is problem. I am completely stuck and it is my first time doing something like this.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    219
    Likes
    4
    Liked 9 Times in 8 Posts
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    this is what I do and almost every time it works perfectly. seat the clip until you hear a snap, gently using your whole tumb make sure u press even pressure on all edges of the clip, use a very good tape wide and long enough to tightly keep the clip seated. when I place the board back onto the cage I use a packaging peanut (pink ones) and place it directly on top of the clip and the cage. put the back cover and just screw down the brackets....works perfectly every and each time.

  3. #3
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by ssjbrolly View Post
    when I place the board back onto the cage I use a packaging peanut (pink ones) and place it directly on top of the clip and the cage.
    Thanks, I use black skinny electrical tape, I think i will buy a different tape. And is it best to follow this tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=cwJr...ZXepJ1piP_U9yw) ? Or do it the original way?
    Last edited by Motohama; 5 Days Ago at 12:28 PM.

  4. #4
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by ssjbrolly View Post
    this is what I do and almost every time it works perfectly. seat the clip until you hear a snap, gently using your whole tumb make sure u press even pressure on all edges
    Also, when I snap in one side, the the opposite side slightly goes up, and when I snap that side in , again the opposite side goes slightly up. When I try them both at the same time, It seems as if nothing is being clipped in. Almost as if the whole clip cable is too short for the NOR chip..

  5. #5
    L*a*ning passete's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    France
    Posts
    2,726
    Likes
    338
    Liked 408 Times in 345 Posts
    Mentioned
    227 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Put you finger on the middle of the clip, press it until it seats perfectly on both sides, some times you hear a "pop", this means that the clip is well fitted
    COK-002 OK http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=64659 with Clip and Progskeet 1.21
    SEM-001 OK http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=65271 with Clip and Progskeet 1.21

    JTP-001 -> NO OK with Cip and NOR QSB on 1.21 (Worked with E3)

  6. #6
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by passete View Post
    Put you finger on the middle of the clip, press it until it seats perfectly on both sides
    I tried my hardest and pushed down, but I'm not convinced that it is fully on. Anyway, I wanted to try to get some dumps, and all blue lights were on so all it good. But as soon as I wanted to pressed "start" button on the E3 flasher board, and all of a sudden my fan was speeding up soo fast and going faster. Lool I kind jumped because I thought it was going to blow up on me lool. Is that normal? The fan was going very fast, and kept speeding up.. Help please.

  7. #7
    L*a*ning passete's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    France
    Posts
    2,726
    Likes
    338
    Liked 408 Times in 345 Posts
    Mentioned
    227 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Follow this guide please : http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=33989
    Read it carefully, everything you need is there.
    Always semi assemble the box while dumping/flashing, pay attention to heat sinks and thermal paste.
    COK-002 OK http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=64659 with Clip and Progskeet 1.21
    SEM-001 OK http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=65271 with Clip and Progskeet 1.21

    JTP-001 -> NO OK with Cip and NOR QSB on 1.21 (Worked with E3)

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    219
    Likes
    4
    Liked 9 Times in 8 Posts
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Motohama View Post
    Thanks, I use black skinny electrical tape, I think i will buy a different tape. And is it best to follow this tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=cwJr...ZXepJ1piP_U9yw) ? Or do it the original way?
    I don't follow youtube videos and do not recommend them, they are outdated. What I do is I put the clip on with both front and back plates and that's it. I do clean off the old paste and place new paste when I first open it to be on safe side. I connect the hard drive to the motherboard and the clip itself boots the e3 board so doesn't need to be connected to the sata.

    Once you get the clip seated, get at least 3 good dump by having switch 3 up and all others down and verify each after you extract it from the board.
    If you got a good verified dump move to get the second and third, if you get 1 bad one, re-seat and restart until you do and then patch it.
    then place the patched file into the flash card and put all switches down and patch the ps3.
    once done, put the ps3 back together and install rogero 3.55 downgrader RSOD.
    then install toggle QA and do the botton combo
    then from recovery menu install OFW 3.55.
    From there install any CFW you like

    enjoy

  9. #9
    Senior Member xanadu247's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Toronto CANADA
    Posts
    1,045
    Likes
    138
    Liked 197 Times in 149 Posts
    Mentioned
    43 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    I hope u reattached the heat sinks. You will cook it superfast and have a ylod


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    GUIDE to extracting a valid dump from a BROKEN NOR CHIPhttp://www.ps3hax.net/showthread.php...969#post781969 ..//.. GUIDE to self powering Teensy2.0++ /360clip NOR http://www.ps3hax.net/showthread.php...391#post803391

  10. #10
    Apprentice
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6
    Likes
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feedback Score
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks you soo much, and thank you everyone else for your help, I really appreciate it. Right now I'm struggling to connect the e3 clip properly, and keep getting the error 10001100. I tried the new clean sticky tape, and I think it worked well, but another problem occurred where the fan gets super fast very quick. So I have to now replace the old and worn out Sony thermal paste which I just ordered and will come in about 5 days. This is a very long process. I just hope I can get good dumps after I apply the new thermal paste and be done with the E3 flasher..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks
  • Submit to Digg Digg
  • Submit to del.icio.us del.icio.us
  • Submit to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit to Google Google

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •